Camfrog Video Chat

Camfrog Video Chat for Mac 2.9

Zie met wie je aan het chatten bent

VOOR

  • Veel mensen online
  • Veel verschillende kamers
  • Doven-tabblad aanwezig

TEGEN

  • Chaotisch in algemene kamers

Goed
7

Camfrog Video Chat is een programma dat je webcam centraal stelt tijdens het online chatten met anderen. In tegenstelling tot de meer 'anonieme' chatkamers, weet je met Camfrog Video Chat precies met wie je aan het kletsen bent.

De hoeveelheid mensen die gebruik maakt van Camfrog Video Chat is aanzienlijk en daarom zitten de algemene kamers bijna altijd lekker vol. Je klikt op iemands naam en de camera gaat lopen. Heeft diegene de microfoon aanstaan, dan luister je ook nog mee naar wat hij of zij te zeggen heeft. Doordat de meerderheid van de aanwezigen een camera aan heeft staan, is deze software uitermate geschikt voor gebarentaal. Er is dan ook een speciaal tabblad 'doven' toegevoegd in het kameroverzicht.

Ondanks de goede kwaliteit van zowel video als audio, is Camfrog Video Chat erg rommelig. Vaak heb je geen idee wie er aan het praten is, het lijkt wat op een politieradio. Omdat de algemene kamers zo vol zitten, zijn de geschreven gesprekken ook zeer moeilijk te volgen. Daarnaast zijn er opvallend veel Italianen die dit programma gebruiken. Een kleine cursus Italiaans voordat je aan Camfrog Video Chat begint, is dus aangeraden.

Ben je geen fan van anoniem chatten en wil je zien wie er aan de andere kant zit, dan is Camfrog Video Chat een goede optie. Zit je in één van de algemene kamers, dan is het geen gek idee om je speakers wat zachter (dan wel uit) te zetten. Camfrog Video Chat heeft een groot publiek, dus er zit vast een leuke gesprekspartner voor jou tussen.

Meeste downloads Chat & Instant Messaging voor mac

Meer
Camfrog Video Chat

Download

Camfrog Video Chat for Mac 2.9

Beoordelingen about Camfrog Video Chat